Carambol la ieșirea din Piatra-Neamț, doi șoferi răniți, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTrei autoturisme s-au ciocnit și doi șoferi au ajuns la spital astăzi, 24 decembrie, din cauza unui bărbat care a ieșit dintr-o benzinărie, fără să se asigure. Accidentul a avut loc la ieșirea din Piatra-Neamț spre Bacău.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț a reieșit că, un bărbat de 60 de ani, din Piatra Neamț, nu s-ar fi asigurat în mod corespunzător la ieșirea dintr-o stație peco, moment în care a fost acroșat de un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din Piatra Șoimului. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un alt vehicul condus din sens opus de un bărbat de 48 de ani, din Tîrgu-Neamț. În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorilor auto de 32, respectiv 48 de ani, care au fost preluați și transportați la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate”, a declarat agentul Georgiana MOșu, purtătorul de cuvînt al Poliției Neamț.

Toți șoferii implicați au fost testați și niciunul nu se afla sub influența alcoolului. Polițiștii au deschis un dosar penal în cauză pentru vătămare corporală din culpă.

C.M.

Foto- Ziar Piatra-Neamț

Articolul precedentUn stâlp de electricitate – doborât de un șofer grăbit
Articolul următorL1 Politehnica Iaşi încheie anul cu o victorie; rezultat de egalitate pentru FC Botoşani