0:00

Carambol în Dumbrava Roșie. O tânără a ajuns în spital, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAstăzi după-amiază, 17 august, pe Drumul Național 15, în comuna  Dumbrava Roșie trei autoturisme au fost implicate într-o coliziune în lanț pe fondul nerespectării unei reguli fundamentale de circulație.

“Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 62 de ani, din Bicaz-Chei, efectua manevra de ieșire din parcarea unui magazin, pentru a se încadra pe Drumul Național 15, nu ar fi respectat semnificația indicatorului Oprire, intrând în coliziune cu o autoutilitară ce tracta o semiremorcă, condusă de un bărbat de 47 de ani, din județul Bacău.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 62 de ani ar fi fost proiectat într-un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din Piatra Neamț, ce efectua manevre de intrare în parcarea magazinului”, a precizat subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

În urma impactului, o tânără de 26 de ani, din Bicaz-Chei, pasager în primul autoturism a suferit mai multe traumatisme fiind transportată la Centrul de Primiri Urgențe Bicaz.

Nici unul dintre șoferi nu consumase alcool.

Șoferul de 62 de ani are acum dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Angela Croitoru

Articolul precedentCod galben de vânt puternic în toată regiunea Nord Est
Articolul următorFOTO. Acțiune de ecologizare cu angajați de la ocoalele silvice Târgu Neamț și Pipirig
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.