Știre inițială.

În dreptul intersecției semaforizate dintre B-dul Traian și strada Lămâiței, o mașină cu număr de Galați a intrat cu mare viteză și a lovit violet mașinile aflate pe ambele benzi și care așteptau lumina verde a semaforului. După impact au fost avariate 7 mașini, cu tot cu cea a șoferului inconștient. potrivit celor aflați la fața locului șoferul era băut .

Vom reveni cu amănunte.

Accidentul a fost provocat de un bărbat din Alexandria. Şoferul era foarte beat (avea o concentraţie de 1,3 mg/ l alcool pur în aerul expirat) şi a fost la un pas de a fi luat la bătaie de ocupanţii maşinilor pe care le-a lovit. Norocul lui a fost că poliţiştii au venit repede la locul accidentului şi, după ce l-au testat, l-au condus la ambulanţa care l-a transportat la spital. Bărbatul avea nişte leziuni, dar abia după ce va fi investigat în amănunt se va stabili dacă e rănit grav sau uşor. În afară de el a mai fost rănită o femeie din altă maşină. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pe numele vinovatului, care va fi cercetat pentru conducere sub influenţa alcoolului şi pentru vătămare corporală din culpă.

 

3 COMENTARII

  1. A avut noroc acel cretin ,ca in masinile lovite nu se aflau “indivizi din aia bronzati din nastere,” eventual si cu caziere impresionante. Pana la sosirea politiei ar fi fost capacit bine.

Comments are closed.