bacau incaltamintePolițiștii din Bacău au confiscat, duminică, 20 decembrie, încălțăminte în valoare de peste 30.000 de lei, de la un bucureștean, care transporta aceste articole fără a deține documente legale, potrivit unui comunicat de presă al IPJ Bacău.

“În jurul orei 2:30, polițiștii au depistat în trafic, pe strada Republicii din Bacău, un bărbat, de 46 de ani, din București, care transporta cu o autoutilitară încălțăminte pentru care nu deținea documente legale de proveniență. Din verificări a rezultat că bărbatul transporta 1.000 perechi de încălţăminte de dama şi de bărbaţi, pentru care nu posedă documente legale de provenienţă”, se precizează în comunicatul citat.

Conducătorul auto a fost amendat cu 500 de lei.

Tot duminică, pe strada Calea Trotuşului, din oraşul Dărmănești, a fost depistat în trafic un bărbat, de 31 de ani, din Galaţi, care transporta 30 de pomi de Crăciun, fără a deţine documente de provenienţă.

“Față de cel în cauză s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 2.000 lei, iar complementar a fost dispusă măsura confiscării celor 30 de pomi de Crăciun, care au fost predaţi Ocolului Silvic Dărmăneşti”, se spune în acelaşi comunicat. (ZCH NEWS)