0:00

Cânu şi Marc, incerţi, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Gabriel Cânu, care are ruptură musculară și Andrei Marc, care suferă și el de probleme musculare, sunt incerți pentru meciul cu Săgeata Năvodari, de vineri, 2 mai, ora 18.30. Cânu, se pare că nu va mai fi prezent la niciun meci al Ceahlăului în acest sezon. Cei doi lungesc lista indisponibililor, care-i cuprinde pe Vaidas Slavikas, Lucas Garcia și Cătălin Ștefănescu, ultimii doi fiind accidentați în meciul cu Dinamo.

Deși s-a spus că va reveni Daniel Stana, încă de la sfârșitul lunii martie, se pare că acesta nu va reveni prea curând titular în primul unsprezece. Marian Bondrea, ex-antrenorul Ceahlăului a încercat să ofere o explicație a accidentărilor, pe seama slabei pregătiri din iarnă a lotului și a intensității scăzute a antrenamentelor.

”Pentru mine antrenamentele trebuie să fie mult mai dure decât jocurile, la o intensitate mult mai mare. Eu așa văd lucrurile, astfel încât jocul să fie ușor pentru fotbaliști”, a explicat Bondrea, una din ”bubele” echipei pietrene și o posibilă cauză a accidentărilor. (C. SOROCEANU)

Articolul precedentBarbu, instalat antrenor departe de ochii presei
Articolul următorDinamo nu mai „cumpără” de la Ceahlăul