0:00

Cantonament în Croația, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Vasile Miriuță vrea să propună conducătorilor Ceahlăului un cantonament în Croația, pe perioada iernii. Antrenorul principal al Ceahlăului explică și care sunt avantajele ale unui stagiu într-o localitate de pe malul Mediteranei: ”Acolo vremea ne poate ajuta. În Croația sunt mici șansele să ningă, la fel ca și în Italia, ca să avem acoperite terenurile de pregătire cu un strat gros de zăpadă. Nu-mi doresc deloc antrenamente pe terenuri cu gazon artificial, pentru că nu fac bine jucătorilor. În plus, știu sigur că în Croația vin echipe bune în cantonamente și ai cu cine juca meciuri bune. Nu-mi doresc în niciun amical adversar din ligi inferioare sau, mai rău, echipe alcătuite din bucătari și amatori”.
Lotul Ceahlăului a plecat în vacanță, iar reunirea este prevăzută pentru luni, 13 ianuarie.

Articolul precedentSe comemorează eroii Revoluției
Articolul următorAbonamente la ”Ceahlăul” marcă înregistrată

1 COMENTARIU

  1. Bani irositi de pomana…mai bine se pregatesc in localitate, au toate conditiile aici…advarsari se gasesc in zona, Ceahlaul 2, Romanul, Tg.Neamt, Moinesti, Dorohoi etc.
    Oricum cu Petrolul, Astra, Dinamo si Vaslui meciurile sunt vandute de conducere, iar jucatori transferati la Ceahlaul doar din cei liberi de contract, daca se poate din cei mai slabi si mai ieftini!

Comentariile sunt închise.