reclama autocenter

Oficial, astăzi, 14 august, primarul Dragoș Chitic a anunțat că va candida din partea PMP pentru un nou mandat la Primăria Piatra-Neamț. În conferința de presă organizată la amiază, a fost anunțată și candidatura liderul partidului, Bogdan Gavrilescu pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț. „Împreună putem construi un județ de 10+”, a declarat Bogdan Gavrilescu, actual viceprimar.

Dragoș Chitic a ținut să precizeze că a analizat cu atenție opțiunile și că s-a decis miercuri, 12 august, după ce a primit rezultatele sondajului pe care și l-a comandat: „Am avut un sondaj de opinie pe care l-am comandat. Din sondajul acesta rezulta că, în absența mea la alegeri, Piatra Neamț va ajunge pe mâna unui primar de stânga, de aceea am ales să candidez. Existau mai multe variante, inclusiv independent, dar consider că PMP este varianta cea mai corectă și soluția cea mai bună”.

Declarațiile complete din conferința de presă pot fi vizualizate aici .

C.I.

Articolul precedentFocar de coronavirus cu 6 angajați pozitivi în UPU Piatra-Neamț
Articolul următorCoronavirus: A treia zi de creșteri semnificative, cu 48 persoane confirmate în Neamț. Cifrele în regiunea Nord-Est