alegeri 2016 neamt 07Și candidații au votat, după care au postat „dovezile” pe paginile personale de Facebook.

„Am votat pentru schimbare. Am votat pentru orașul Piatra Neamț, pentru o administrație locală performantă, am votat pentru tineri, am votat pentru persoane în vârstă, am votat pentru cei care trebuie să beneficieze de roadele unei administrații puternice și decise”, ne-a anunțat Liviu Harbuz printr-un filmuleț postat pe rețeaua de socializare.

„Astăzi am dat un vot pentru dezvoltarea comunităţii, pentru respect faţă de cetăţeni şi pentru seriozitate în administrație. Piatra Neamţ este un oraş iubit de cetăţenii săi şi merită o dezvoltare, merită un parcurs în care pentru fiecare cetăţean să fie bine. Piatra Neamţ este oraşul care merită servicii publice de calitate, merită fonduri europene atrase şi merită o echipă care să pună în practică toate aceste lucruri. Va rog să veniți în număr cât mai mare la vot pentru că vreau ca atât primarul ales, cât şi Consiliul Local să aibă o reprezentativitate cât mai mare. Urez succes tuturor candidaţilor. Dumnezeu să ne ofere cea mai bună echipă atât pentru Piatra Neamţ, cât şi pentru judeţul Neamț”, ne-a informat și Dragoș Chitic.

„Piatra Neamţ are nevoie de un nou început, de un nou primar şi o nouă echipă în Consiliul Local, care să redea locuitorilor încrederea în administraţie. Sunt hotărât să fiu în continuare aproape de oameni ca împreună să găsim soluţiile cele mai bune pentru problemele oraşului”, a promis Cătălin Drăgușanu, care a postat și fotografii alături de echipă, servind o felie de tort, pentru că astăzi candidatul împlinește 37 de ani.

„Astăzi, 5 iunie, am votat constituțional pentru schimbare, ținând cont de vocea tinerilor și a străzii. Am votat pentru normalitate și transparență”, a scris pe pagina de Facebook Laurențiu Dulamă. (Andreea AMARIEI)

Articolul precedentANM: COD GALBEN de furtună în Neamţ, Bacău şi Suceava
Articolul următorACTUALIZARE Avalanșă de solicitări de urnă mobilă la Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.