0:00

Când amfetamina… îţi dă aripi!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn control de rutină al poliției pentru depășirea vitezei legale se poate transforma în ani de pușcărie pentru un șofer din Piatra Neamț.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 23 spre 24 iulie, un echipaj al poliţiei rutiere a observat un autoturism care se deplasa cu viteză prea mare pe Bulevardul Decebal din Piatra Neamţ. Vitezomanul este tras pe dreapta şi i se cer documentele. Bărbatul avea un comportament cam ciudat, era euforic, aşa încât poliţiştii i-au făcut un drugtest. Atunci au înţeles veselia şoferului, în vârstă de 52 de ani, pentru că rezultatul era pozitiv la amfetamină.

După cum prevede procedura, poliţiştii l-au condus şi la spital unde i s-au prelevat probe biologice pentru un rezultat cât mai exact.

Bărbatul are acum dosar penal şi pedeapsa pe care o riscă, potrivit Noului Cod Penal, este cuprinsă între 1 şi 5 ani închisoare sau amendă.

A.C.

Articolul precedentVideo. Foto. Zimbri într-o curte din satul Leghin, comuna Pipirig
Articolul următorGeorge Lazăr, PNL Neamț: ”Îi încurajez pe toți cei interesați să facă propuneri la legile educației, care se află în consultare publică”.
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.