Municipiul Piatra Neamț va găzdui, în perioada 5-9 septembrie, Campionatul Național de Box pentru juniori, ediţia 2018. În competiție vor intra sportivi cu vârste cuprinse între 15 și 16 ani, la toate categoriile de greutate. Manifestarea este organizată de Federația Română de Box (FRB), împreună cu Fundația „Boxul Nemțean” și Direcția Județeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Neamț. Competiția se va desfășura la Sala Polivalentă din Piatra Neamț. Între meciuri, pentru a umple timpul publicului amator de box, sunt organizate spectacole de dans sportiv.

„Este al patrulea an când la Piatra Neamț se dispută o competiție de nivel național. De la secția de box din Piatra Neamț participă 5 boxeri, iar doi dintre ei tind să urce pe podium, pentru ca mai apoi să poată participa la Campionatele Europene, din luna octombrie, de la Moscova. Din partea FRB este delegat să participe Dorel Simion, unul dintre cei mai titrați boxeri din România și ne va onora cu prezența și președintele FRB, Vasile Câtea”, a declarat Gabi Câmpeanu, organizator – Fundația „Boxul Nemțean”.

Cu ocazia desfășurării la Piatra Neamț a Campionatului Național de Box – juniori 2018, vor fi prezente peste 70 de cluburi și 200 de sportivi.

„Este un campionat național de juniori și aici va avea loc și selecția pentru Moscova. Vineri vor avea loc sferturile de finală, sâmbătă semifinalele, iar duminică se vor desfășura finalele. Arbitrii, în număr de 15, sunt desemnați de federație. Invităm publicul pietrean să susțină boxerii de la Piatra Neamț și să vină la Sala Polivalentă”, a declarat Gabriel Paisa, director DJST Neamț. (E.C.)

Articolul precedentPrima ediţie a Târgului de produse „Ţinutul Zimbrilor-Legenda continuă”
Articolul următorDouă femei rănite grav în accidente casnice
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.