Campionatele Naționale de Orientare în alergare au loc, în perioada 9-13 septembrie, în trei locaţii din judeţul Neamţ. Competiţia este organizată de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (DJST) Neamț, în parteneriat cu Federația Română de Orientare, Clubul Atletic Roman și Clubul Sportiv Altius Roman. Concursul va avea loc în comunele Ștefan cel Mare și Sagna şi în municipiul Roman.

“Sunt în total 16 categorii de vârstă, cea mai mică fiind U12, iar cea mai mare 85+. Vor fi titluri de campion și medalii acordate în probele de sprint, sprint urban, distanță medie, distanță lungă, la individual și ștafetă. De menționat este faptul că un campion într-o probă individuală nu se poate desemna decât dacă sunt înscriși minimum patru participanți de la trei cluburi diferite. Titlul de campion național, pentru ștafetă, se va acorda dacă iau startul minimum trei ștafete de la cel puţin trei cluburi sportive şi/sau selecţionate din judeţe diferite”, precizează DJST Neamţ, într-un comunicat de presă.

Joi, 10 septembrie, proba de concurs ”distanță medie” (start la ora 16:00) va avea loc în comuna Ștefan cel Mare. Când vor avea loc următoarele probe şi premierea câştigătorilor, puteţi afla de AICI. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentTurneu de teatru în Neamţ: “Toate uraganele au nume de fete”
Articolul următorLaptopul tău NU are o durată de viață nelimitată – Descoperă care sunt obiceiurile de care trebuie să scapi dacă nu vrei să cedeze prematur!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.