0:00

Calancea și Marc la Dinamo?, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Portarul Calancea este dorit de Dinamo, dar nu va pleca, deocamdată! Cel puțin aceasta este opinia lui Marian Bondrea, antrenorul Ceahlăului. S-a vorbit despre un eventual interes al dinamoviștilor pentru moldoveanul Calancea, după Ceahlăul – Dinamo, încheiat cu scorul de 0-1, dar zvonurile au fost dezmințite de tehnicianul Ceahlăului. “Nu cred că el va pleca de la Ceahlăul, dar dacă Dinamo va face o ofertă noi nu îl vom împiedica să plece”, a declarat antrenorul Ceahlăului, Marian Bodrea după meciul de la Cluj, cu CFR.

La Dinamo sunt legitimaţi în prezent portarii Bălgrădean, Samoilă şi Naumovski, dar Bălgrădean este considerat a avea un salariu prea mare, astfel încât va fi chemat la renegocieri, sau își va găsi echipă, după cum au precizat șefii dinamoviștilor. Calancea a fost declarat cel mai bun portar al Moldovei în 2013.

Alt jucător care se află pe lista de transferuri a lui Dinamo este Andrei Marc, cel care ar urma să-I ia locul lui Grigore în centrul defensivei lui Stoican. Informațiile legate de plecările din vară ale lui Bălgrădean și Grigore au fost confirmate de Constantin Anghelache, președintele clubului Dinamo. (C.S.)

Articolul precedentRecital Paul Antonio Buruiană la “Victor Brauner”
Articolul următorAtribuţii sporite pentru Chivorchian