Nicolai Calancea

Portarul Calancea este dorit de Dinamo, dar nu va pleca, deocamdată! Cel puțin aceasta este opinia lui Marian Bondrea, antrenorul Ceahlăului. S-a vorbit despre un eventual interes al dinamoviștilor pentru moldoveanul Calancea, după Ceahlăul – Dinamo, încheiat cu scorul de 0-1, dar zvonurile au fost dezmințite de tehnicianul Ceahlăului. “Nu cred că el va pleca de la Ceahlăul, dar dacă Dinamo va face o ofertă noi nu îl vom împiedica să plece”, a declarat antrenorul Ceahlăului, Marian Bodrea după meciul de la Cluj, cu CFR.

La Dinamo sunt legitimaţi în prezent portarii Bălgrădean, Samoilă şi Naumovski, dar Bălgrădean este considerat a avea un salariu prea mare, astfel încât va fi chemat la renegocieri, sau își va găsi echipă, după cum au precizat șefii dinamoviștilor. Calancea a fost declarat cel mai bun portar al Moldovei în 2013.

Alt jucător care se află pe lista de transferuri a lui Dinamo este Andrei Marc, cel care ar urma să-I ia locul lui Grigore în centrul defensivei lui Stoican. Informațiile legate de plecările din vară ale lui Bălgrădean și Grigore au fost confirmate de Constantin Anghelache, președintele clubului Dinamo. (C.S.)