reclama autocenter

cersetori tg 01

Viceprimarul Traian Humulescu ne-a adus la cunoștință faptul că cerșetorii și câinii comunitari rămân o problemă a administrației locale, dar ne-a asigurat că se fac toate eforturile de diminuare a acestor fenomene. În acest sens lucrările la noul adăpost de câini sunt aproape de finalizare.

„Sunt aproape finalizate lucrările la adăpostul pentru câini de lângă groapa de gunoi, respectiv toate măsurile transmise de către directorii de la Direcția Sanitar-Veterinară Neamț. Avem deja aducțiune cu apă, spațiu pentru medic veterinar și adăposturi amenajate pentru câini, o fosă septică și după autorizarea acestui adăpost el va fi funcțional. Fac apel pe această cale ca toți cetățenii orașului care iubesc câinii să adopte unul”, a spus vicele. Și problema cerșetoriei se află în atenția viceprimarului, care face pe această cale apel la târgnemțeni să nu mai încurajeze acest fenomen, dându-le bani cerșetorilor.

„Luăm măsuri pentru diminuarea cerșetoriei, chiar dacă nu putem să o anihilăm. Cu aproximativ o săptămână în urmă, șeful Poliției Locale Târgu Neamț împreună cu subordonații săi, dar și cu șefa Serviciului de Asistență Socială  și Protecție a copilului din cadrul primăriei au acționat în zona centrală și în zona pieței orașului și în parcarea de la stadion. Trebuie să precizăm că cei care practică cerșetoria pe raza orașului nostru nu sunt din Târgu Neamț, ci sunt din comuna Vânători. Am luat legătura și cu doamna primar de la Vânători și cu șeful poliției locale din comună, domnu Săvoiu, pentru a acționa în echipă astfel încât să diminuăm acest fenomen. Cerșetorii au fost prinși, duși la sediul poliției naționale unde au fost amprentați, au fost sancționați, iar pentru cei minori s-a luat legătura cu direcția pentru protecția copilului Piatra Neamț. Facem apel la cetățeni să nu mai încurajeze cerșetoria oferind bani cerșetorilor”, a mai spus vicele Humulescu. (C.T.S.)

Articolul precedentEliberare de gaz la Piața Centrală. Sub control
Articolul următorSpitalul de la Bicaz se pune pe roate