Câinele Max a prins un infractor pe stadionul din Tămășeni, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCâinele Max a prins un infractor pe stadionul din Tămășeni, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCâinele Max a prins un infractor pe stadionul din Tămășeni, ZCH NEWS - sursa ta de informații500 de copii și părinți au urmărit, cu sufletul la gură, cum câinele Max, din dotarea Poliției Roman, a prins un infractor pe stadionul din Tămășeni.

Activitatea a fost organizată de polițiștii din localitate, în colaborare cu parohia, și s-a adresat participanților la tabăra ”Vara Împreună”, care au fost informați cu privire la conduita pe care trebuie s-o adopte ca să petreaca vacanța mare în siguranță.

”Cei mici au adresat întrebări și au primit răspunsuri de la specialiștii din cadrul Biroului Criminalistic Roman, atât despre meseria de polițist în general, dar mai ales despre specificul muncii de polițist criminalist, putând observa îndeaproape și laboratorul criminalistic mobil, cu dotarea corespunzătoare”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

”Adulții prezenți la activitate au primit sfaturi și recomandări utile pentru prevenirea implicării lor în comiterea de infracțiuni, dar și antivictimale, în sensul adoptării unei conduite preventive și luarea minimelor măsuri de siguranță. Polițiștii au distribuit în rândul celor prezenți pliante cu recomandări utile pentru ca cei mici să poată beneficia de o vacanță în siguranță, iar cei care au răspuns corect întrebărilor adresate au primit drept recompensă câte o legitimație de «polițist pentru o zi»”. La manifestare au participat, alături de organizatori și autoritățile locale care au felicitat inițiativa, mulțumind totodată polițiștilor pentru buna colaborare”. (C.M.)

Articolul precedentGALERIE FOTO Cupa ”Dr. Gheorghe Iacomi “- sub semnul curcubeului
Articolul următorFemeie de 70 de ani, accidentată grav la Sagna
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.