0:00

Știre actualizată. Cadavrul unui tânăr de 18 ani recuperat din râul Moldova, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Polițiștii nemțeni au reușit să identifice necunoscutul al cărui cadavru a fost recuperat din apele Moldovei pe 21 ianuarie 2023. Este vorba de un tânăr de 18 ani, din Iași, dat dispărut în urmă cu mai bine de o lună. Pe 8 decembrie 2022, în jurul prânzului, un minor, de 17  ani, din județul Iași, reclama faptul că fratele lui, Iamandi Dionisie, de 18 ani, a plecat să își conducă prietena la o unitate școlară din Roman, în jurul orei 10:30, și nu a mai revenit. Cercetările urmează să stabilească cu exactitate cauza decesului, dacă a fost un act suicidal ori nu.

Știre inițială: Pompierii nemțeni au fost solicitați pe 21 ianuarie 2023, în jurul orei 13:25, pentru a recupera cadavrul unei persoane din râul Moldova. Militarii au intervenit cu o barcă și au adus la mal corpul unei persoane ce nu a fost încă identificată. Au fost sesizați polițiștii pentru a stabili despre cine este vorba.

”Polițiștii desfășoară activități în vederea stabilirii identității acestuia. Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului”, a anunțat Poliția Neamț.

Anchetatorii continuă cercetările fiind deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.

(G. S)

Foto reprezentativă: arhivă

Articolul precedentComunicat de presă. Andrei Carabelea, primar Piatra Neamț: ”PSD Neamț seamănă vânt și culege furtună”
Articolul următorAccident mortal la Săvinești
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.