reclama autocenter

Poliția a deschis un dosar penal și face cercetări pentru a stabili cine este și cum a murit femeia găsită sâmbătă, 29 decembrie, într-o fântână din Dragomirești.

Cadavrul a fost văzut în fântâna din câmp, nefolosită, de un localnic, care a alertat autoritățile. Pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Neamț au scos din apă un trunchi de om, fără cap, mâini și picioare. Polițiștii care au făcut primele cercetări au stabilit că este vorba de cadavrul unei femei, în stare avansată de putrefacție. „S-a deschis un dosar penal, dar numai necropsia va putea stabili cauza morții. Se fac cercetări, urmează să se stabilească identitatea, dar având în vedere că lipsesc capul și membrele inferioare și superioare, va fi dificil. În zona fântânii sunt multe izvoare, este posibil să mai fie găsite bucăți din cadavru. Cercetările în acest caz de moarte suspectă se fac luând în considerare toate ipotezele”, a declarat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Pompierii scafandri vor relua căutările în fântână săptămâna viitoare, după ce se vor reface, aceștia făcând mai multe scufundări în cursul zilei de sâmbătă. „După data de 3 ianuarie vor fi reluate căutările la Dragomirești. Acolo, scafandri au făcut două scufundări succesive după ce a fost scoasă apa cu electropompele, dar este o rețea de izvoare foarte puternice”,  a precizat lt. Andrei Grancea, de la ISU Neamț.

(C.I.)

Articolul precedentDoi romașcani au dosare penale de la artificii
Articolul următorPietrean arestat pentru furt din buzunare
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.