Actualizare: Cadavru descoperit în râul Siret. Femeia era din județul Iași, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Femeia descoperită înecată în râul Siret avea 57 de ani și era din comuna Butea, județul Iași. Fusese dată dispărută, încă din data de 13 iunie, dar rudele ei nu au dorit ca situația să fie făcută publică.

Sâmbătă, cineva a sesizat la 112, din orașul Pașcani, că o femeie s-a aruncat în râul Siret. A fost căutată, dar în zadar. Până astăzi, când cadavrul ei a fost văzut de un localnic din Gâdinți (Neamț) plutind pe râul Siret. Corpul neînsuflețit a fost transportat la morgă, în urma necropsiei urmând să fie stabilită cauza exactă a morții.

La analiza sumară a cadavrului, nu au fost sesizate urme de violență. IPJ Neamț a deschis un dosar penal de ucidere din culpă (moarte suspectă).

****Știre inițială****

Un localnic din comuna Gâdinți a sunat la 112, astăzi, 16 iunie, la prânz, să anunțe că un cadavru plutește pe râul Siret. La intervenție s-au deplasat pompierii militari de la Detașamentul din Roman cu o autospecială și cu barca, misiunea lor fiind de a aduce corpul la mal. Din primele informații, este vorba de o femeie. Polițiștii din comună sunt la fața locului pentru cercetările care se impun în astfel de situații. Vom reveni cu detalii. (C.I.)

Articolul precedentUltima zi în care IPJ Neamț face recrutări
Articolul următorCoronavirus: Crește cu 5 numărul persoanelor confirmate în județul Neamț