0:00

Cabanierul de la Dochia şi soţia însărcinată – loviţi de un turist beat, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat, de 32 de ani, din Piatra-Neamţ, a făcut un scandal de pomină la Cabana Dochia, în noaptea de sâmbătă spre duminică. A băut prea mult, a devenit agresiv şi a lovit mai multe persoane, care se aflau în sala de mese. Atunci a intervenit cabanierul, care a încercat să calmeze spiritele, dar toată furia turbulentului s-a revărsat asupra lui. Văzând că nu are şanse, cabanierul s-a refugiat în camera lui, cu gândul să sune la salvamontişti şi să ceară ajutor. Individul a reuşit să intre peste el, l-a lovit din nou şi a agresat-o şi pe soţia acestuia, care este însărcinată. După care s-a dus din nou în sala de mese şi a continuat să lovească turiştii cu pumnii.

„Salvamontiştii de serviciu de la Baza Dochia, împreună cu cabanierii au încercat să-l potolească, dar fără succes”, a declarat Raul Papalicef, şeful Serviciului Salvamont Neamţ.

„La ora 23, şeful de tură Mihai Cazacu a luat decizia să sune la 112 şi să solicite intervenţia jandarmilor. Urlând că omoară pe toată lumea, în final individul, în loc să se potolească, a deschis uşa cabanei şi a dispărut în noapte. La un moment dat a apelat 112 afirmând că este accidentat în munte, că are fracturi la mână şi la picior şi trebuie salvat. Ulterior, contactat telefonic de echipa Salvamont, a spus că este numai rătăcit şi nu are lanternă. În jurul orei 1:30 a fost reperat în imediata apropiere a cabanei (Jgheabul Cabanei) şi adus destul de îngheţat, dar la fel de turbulent înapoi la Dochia”.

Jumătate de oră mai târziu, scandalagiul a fost preluat de echipajul de jandarmi şi condus la poalele muntelui, unde i s-au luat declaraţii şi i s-au întocmit actele premergătoare pentru constituirea unui dosar penal. (C.M.)

Articolul precedentAu încercat să fure porţile din gardurile oamenilor
Articolul următorLIGA A II-A: Meciurile amânate se dispută pe 11 mai * Liga a III-a, etapă pe 14 mai
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.