Bunic din Piatra Şoimului – agresor sexual! Victime: două fetiţe de 5 şi 8 ani!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn individ, în vârstă de 56 de ani, din Piatra Şoimului, a fost arestat, pentru 30 de zile, de magistraţii Judecătoriei Piatra-Neamţ care au decis că lăsarea lui în libertate constituie un pericol.

Motivul: „inculpatul este cercetat în dosarul de urmărire penală nr. 5041/P/2016 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ pentru săvârşirea a două infracţiuni de agresiune sexuală în formă continuată, prevăzută fiecare de art. 219 alin. 1, alin. 2 lit. b şi c Cod penal cu aplicarea art. 35 alin. 1 Cod penal, totul cu aplic. art. 38 alin. 1 Cod penal, respingând ca nefondată solicitarea acestuia de a se dispune luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar”.

Comportamentul aberant al bărbatului a ieşit la iveală după ce nepoatele sale, una în vârstă de 5 ani, şi cealaltă de 8 ani, au început să povestească părinţilor ce făcea bunicul în faţa lor. A urmat reclamaţia, apoi cercetările, fetiţele au fost examinate de un medic legist şi s-a stabilit că nu au urme de agresiune fizică, însă au fost supuse aceluiaşi tip de tratament pe care-l practica şi profesorul Darie cu elevele sale. Diferenţa este că individul din Piatra Şoimului este rudă cu victimele şi nu le filma.

Imediat ce a aflat sentinţa, „bunicul” a contestat-o prin apărătorul său, iar dosarul va ajunge, săptămâna viitoare, la Tribunalul Neamţ, pentru ca magistraţii să stabilească dacă menţin măsura arestului preventiv. (C.M.)

Articolul precedentANM: COD PORTOCALIU în Neamţ, Botoşani şi Suceava
Articolul următorŞedinţă de COD PORTOCALIU la Prefectura Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.