0:00

Bulă, spaima târgului, a comis-o din nou!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiGeorge Aanei, din Târgu Neamț, cunoscut sub porecla „Bulă”, a făcut, din nou, scandal într-un local, conform obiceiului care i-a consolidat faima. În seara de 21 octombrie, la ora 23:00, un apel la 112 anunța că într-un bar din oraș, Bulă și un amic de-al lui, amândoi beți, s-au supărat deodată pe lume și-au început să arunce cu scaune și cu pahare prin local. Cel mai mult a avut de suferit o ușă, care a fost folosită drept țintă și a fost distrusă. Când au ajuns polițiștii la fața locului, ambii scandalagii dispăruseră și urmează să fie căutați, pentru a fi trași la răspundere, pentru tulburarea liniștii publice și distrugere.

Bulă este un personaj controversat în Târgu Neamț. A fost protagonistul a numeroase scandaluri, mai toate în baruri, ceea ce a cam băgat spaima în patronii de localuri. Deși a produs pagube serioase, de multe ori patronii au preferat să nu depună plângere împotriva lui, de teama că va reveni și va distruge, din nou, bunuri din baruri. O tânără l-a reclamat, însă, pentru că a lovit-o, din senin, pe stradă și atunci Bulă a fost arestat. Acum, însă, este din nou liber și a revenit la vechile obiceiuri. Despre Bulă „Mesagerul de Neamț” a scris AICI  și AICI. (C.M.)

Articolul precedentL5B Scor neaşteptat de aspru la Valea Ursului * Declaraţii oficiale
Articolul următorL4 Energia Pângăraţi-Ozana Târgu Neamţ 1-5 (0-3) * Jitaru: „Ne chinuim!” * Isache: „Am început foarte bine jocul!”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.