Câţiva cetăţeni din satul Târzia, comuna Brusturi, județul Neamț, au reclamat că nu şi-au primit banii pe luna februarie pentru alocaţiile complementare şi ajutoarele sociale. Ei sunt supărați mai ales pentru că, în celelalte sate din comună, respectiv Brusturi şi Groşi, banii ar fi ajuns la beneficiari.

În satul Târzia, nu au venit banii la Poştă, pentru alocaţiile complementare şi pentru ajutoarele sociale. De la începutul săptămânii trecute, chiar de luni, am întrebat-o pe doamna poştăriţă când vin banii şi mi-a răspuns că nu au venit banii. Asta se întâmplă doar în satul Târzia şi satul Groşi. În satul Brusturi, au venit banii. În mod normal, banii veneau între 24 şi 27 ale lunii. Am sunat la Poştă, la Piatra Neamţ, şi mi-au zis că nu au bani. Chiar nu ştiu ce se întâmplă! Sunt vreo 20 de persoane în satul Târzia care primesc ajutoare sociale şi peste 20 de persoane care beneficiază de alocaţii complementare”, a spus o femeie din sat.

Contactată telefonic, Mihaela Alungulesei, directorul Agenției Județene de Plăți și Prestații Sociale Neamț, ne-a declarat: ”Noi am efectuat plățile la beneficiari în termenul legal, în perioada 15-28 martie 2018. Am luat legătura cu directorul Oficiului Poștal și am înțeles de la el că au fost ceva probleme cu personalul, dar că, astăzi, mâine cel târziu, se vor distribui toate plățile acolo unde mai sunt restanțe”. (C.T. STURZU)

FOTO: Arhivă

Sursa: Primăria Comunei Brusturi