reclama autocenter

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a finalizat calendarul de admitere în instituțiile de formare profesională ale MAI și ale altor instituții care pregătesc personal pentru MAI.

Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” scoate la concurs, pentru sesiunea 2017, 850 de locuri pentru viitori ofițeri ai MAI. Dintre acestea, 640 sunt fără taxă și 210 cu taxă.

Candidații pot concura pentru locurile scoase la concurs de Facultatea de Poliție, Facultatea de Poliție de Frontieră, Facultatea de Jandarmi, Facultatea de Științe Juridice și Administrative, Facultatea de Pompieri sau Facultatea de Arhivistică.

Totodată, școlile postliceale ale Ministerului Afacerilor Interne scot la concurs 1.434 de locuri pentru agenți de poliție, agenți de poliție de frontieră, subofițeri de jandarmi și subofițeri de pompieri și protecție civilă.

MAI beneficiază și de 123 de locuri la instituțiile de învățământ ale altor structuri din sistemul de ordine publică și siguranță națională.

Recrutarea candidaților pentru admiterea la instituțiile de învățământ ale MAI se realizează de către inspectoratelor generale care au locuri aprobate la aceste instituții – Inspectoratul General al Poliției Române, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, în funcție de locul de domiciliu înscris în cartea de identitate/reședință.

Cererile de înscriere la concursul de admitere se depun până la data de 26 mai 2017, iar pentru școlile postliceale ale MAI, până la data de 21 iulie 2017.

Detalii suplimentare se pot găsi în broşura editată de MAI. (ZCH NEWS)

Articolul precedentOlimpici nemțeni pe limba lui Shakespeare
Articolul următorACTUALIZARE U Cluj-CSM Roman 26-25 * Înfrângere cu fostul antrenor la ultima fază!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.