Secţia de lupte greco-romane a CS Ceahlăul Piatra Neamţ și-a completat palmaresul cu încă două medalii cucerite la Campionatul Naţional al juniorilor de la Craiova (7-9 aprilie 2017). Codrin Maxim (55 kg) și Daniel Potoschi (60 de kg) au urcat pe ultima treaptă a podiumului de premiere, deși sunt mai mici de vârstă decât ceilalți competitori. Maxim se află în primul an de juniorat iar Potoschi este în ultimul an de cadeți. Călin Ionescu de la același club nu a reușit să ocupe unul din primele trei locuri.

„Fiecare dintre cei doi medaliaţi a avut de luptat în patru meciuri la turneul de la Craiova. Consider că rezultatele sunt importante şi că ne dau speranţe la unele şi mai frumoase în anii care urmează. Ambii sportivi vor fi şi la Turneul Internaţional al României de la Bucureşti din luna mai, dar am încredere că vor ajunge şi la Campionatul European şi cel Mondial în 2017“, a declarat antrenorul Ion Purcaru pentru site-ul CS Ceahlăul.

Potoschi și Ionescu alături de Raul Irimia și Ștefan Chelemîndră vor participa între 9-11iunie, la Botoșani, la întrecerile finalei Campionatului Național de cadeți. (Ana MOISE)

 

 

Articolul precedentANM: Ploi, vânt şi frig până marţi dimineaţă
Articolul următorUn nemțean candidează la șefia Federației Române de Atletism
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.