Atleta Irina Bordeanu, de la CS Ceahlăul Piatra Neamț, a cucerit medalia de bronz la finala Campionatului Național de Cros de juniori II și III și copii I, II și III. Întrecerile au avut loc la Botoșani, sâmbătă, 8 aprilie. Eleva profesoarei Iulia Negură Olteanu a obținut acest rezultat pe distanța de 4 kilometri, la categoria junioare II și a fost premiată de campioana olimpică la maraton, Constantina Diță-Tomescu, unul dintre cei 3 candidații la șefia Federației Române de Atletism.

Bronz pentru Irina Bordeanu la Campionatul Naţional de Cros, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Irina Bordeanu s-a autodepășit. O felicit pentru cursa făcută. Sincer, eu credeam că echipa va câștiga o medalie. Nu mă așteptam la un rezultat individual. Irina este elevă în clasa a VIII-a la LPS Piatra Neamț și face atletism de doi ani„, a spus Iulia Negură Olteanu.

În cadrul aceluiași concurs, echipa de cros de la CS Ceahlăul, formată din Irina Bordeanu, Nicoleta Șerban, Laura Corhană și Andreea Ungureanu, s-a situat pe locul al patrulea.

Bronz pentru Irina Bordeanu la Campionatul Naţional de Cros, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Ne-a învins echipa Caransebeșului în lupta pentru locul al treilea. Anul trecut, am cucerit noi medalia de bronz, cei drept am alergat la secțiunea junioarelor III. Acum, Irina Bordeanu și Laura Corhană se află în primul an de juniorat II și au alergat cu atlete mai mari de vârstă. Nicoleta Șerban și Andreea Ungureanu sunt încă junioare III. La anul o să avem șanse mai mari și la individual și la echipă„, a mai adăugat Iulia Negură Olteanu. (Ana MOISE)

Articolul precedentBărbat aproape eviscerat salvat la Spitalul Roman
Articolul următorLIGA A IV-A: Sancţiuni după derby-ul Speranţa-Bradu
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.