pietricica turism

gheorghe stefan la ICCJRămas după gratii împreună cu Dorin Cocoş, după ce „lotul” Microsoft s-a scindat, şi Nicolae Dumitru (Niro) şi Gabriel Sandu au primit arest la domiciliu, Gheorghe Ştefan a mai primit o lovitură din partea magistraţilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, care i-au retezat speranţele de a ajunge acasă, după 3 luni de arest. În ziua de 3 februarie, magistraţii au respins contestaţia formulată împotriva prelungirii arestării preventive, la fel cum au respins absolut toate solicitările primarului suspendat de Piatra-Neamţ făcute până acum.

Judecătorii au considerat că „sunt nefondate” contestaţiile, deşi multă lume se aştepta, cel puţin în privinţa lui Gheorghe Ştefan la o altă soluţie. Un apropiat al lui Pinalti a declarat, în presa centrală, că acesta ar fi făcut infarct în arest – lucru infirmat de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, însă internarea sa în Spitalul Jilava a fost reală. În perioada 30 decembrie – 13 ianuarie, Gheorghe Ştefan a fost supus mai multor investigaţii şi analize, iar săptămâna trecută a fost operat la o clinică privată, pentru diminuarea suferinţei pricinuite de o hernie de disc. Cu toate acestea, judecătorii au considerat – probabil pe baza unor documente medicale – că starea sa nu este atât de gravă încât să nu poată suporta condiţiile de detenţie.

În privinţa lui Dorin Cocoş, Înalta Curte a dat acelaşi verdict: rămâne în arest. (C. MIRCEA)

1 COMENTARIU

  1. Când s-a instalat la primărie și a început să dea afară oameni capabili și să-și pună slugile în locul lor n-a făcut infarct? Parcă nu. Nici când și-a înfipt mâinile până la cot în banii publici nu părea să sufere de ceva.

Comments are closed.