pietricica turism

Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Neamţ, prin intermediul Comisiei de Disciplină şi Competiţii, a amendat formaţia de Liga a IV-a Bradu Borca “pentru prejudicii aduse imaginii fotbalului” (!), după cum se precizează într-un comunicat de presă. Oficialii fotbalului nemţean au analizat, recent, evenimentele petrecute la jocurile de Liga a IV-a, Liga a V-a, Cupa României și juniori din perioada 26 aprilie-7 mai.

BRADU BORCA

“Pentru prejudicii aduse imaginii fotbalului, echipa AS Bradu Borca se amendează cu suma de 1.000 lei (ROAF AJF Neamț, Listă amenzi, pct. 73) – termen de plată – 17.05.2017; termen de recurs – 15.05.2017”, conform comunicatului citat, care nu detaliază culpa pentru care s-a aplicat amenda.

Totuşi, la meciul din Cupa României, pierdut de Bradu Borca la “masa verde” în faţa celor de la Steel-Man Târgu Neamţ, la capitolul observaţii, AJF Neamţ a notat: “Echipa Bradu Borca a început meciul în 7 jucători. În minutul 18, partida s-a întrerupt, la scorul de 2-0 pentru Steel-Man, deoarece echipa oaspete a rămas în 6 jucători”. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Facebook)