0:00

BOTOȘANI: SEX ca la Dorohoi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTrei tineri care sunt internaţi la Liceul Tehnologic Special “Ion Pillat” din Dorohoi, în clasa a XI-a au avut să experimenteze ceva, dar au fost daţi de gol de colegii curioşi. Întâmplarea a avut loc pe 7 ianuarie, când o fată de 21 de ani şi doi băieţi de 18 ani, toţi cu probleme de comportament, au părăsit incinta şcolii şi au mers la fostele grajduri ale Centrului şcolar, astăzi clădiri dezafectate. Probabil inspiraţi de cadrul retras, tinerii ar fi întreţinut raporturi sexuale. Totul s-a aflat două zile mai târziu.

„Copiii se mai învoiesc ies, mai merg la chioşcurile din apropiere. Ei vin de acasă cu foarte mari probleme şi e foarte greu de lucrat cu ei, trebuie să-i ascultăm, să-i îndrumăm. Iar problemele sunt mai mari cu cât ei au şi deficienţe mintale, nu discern ceea ce fac. S-a discutat cu ei, ne străduim să facem activităţi, să le fie bine, pentru că ei pricep cu mare dificultate”, a precizat Gabriela Apetria, directorul unităţii speciale de învăţământ.

Deşi au existat zvonuri că scenele dintre tineri ar fi fost filmate, conducerea şcolii care efectuat o anchetă în liceu, susţine că nu există aşa ceva. Clasele de elevi sunt mixte, dar la internat fetele şi băieţii sunt cazaţi în locaţii diferite, iar serviciul de pază este asigurat pentru incinta şcolii.

“Noi am anchetat, nu s-a filmat, la noi orice ce se întâmplă copiii spun, dacă era o filmare s-ar fi aflat imediat”, a menţionat directoarea şcolii.

Tinerii care sunt internaţi la acest liceu, stau în internat până la 23-24 de ani, câţiva se întorc în familii şi puţini îşi găsesc un loc de muncă.

PRECIZARE: imaginea este generică

Articolul precedentBACĂU: Începe procesul bolnavului infectat cu stafilococ auriu
Articolul următorBOTOȘANI: Scandal cu Premiul „Mihai Eminescu”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.