Muzeul Județean Botoșani găzduiește, în perioada 26 februarie-13 martie, în spațiul Galeriilor de Artă „Ştefan Luchian” din localitate, expoziția de grup „Botoșani – evocări cromatice”.

„Cele peste 65 de lucrări semnate de cunoscuții artiști botoșăneni Marcel Alexa, Aurel Azamfirei și Silviu Babii sunt o evocare plastică a Botoșanilor de altădată, frumusețea arhitectonică și peisagistică a acestui oraș fiind redată prin creații realizate într-o varietate de tehnici de execuție: pictură în ulei pe pânză, grafică în creion și tuș, acuarelă, pastel și tehnică mixtă”, a declarat muzeograful Ana-Elisabeta Coșereanu.

„Botoșani – evocări cromatice”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiVernisajul va avea loc duminică, 26 februarie, de la ora 11:30, la Galeriile de Artă „Ștefan Luchian” (Piața Revoluției, nr. 13, telefon 0231/514197). Vor susţine prezentări istoricul Gheorghe Median și muzeograful Ana-Elisabeta Coşereanu. Program de vizitare este zilnic, între orele 9:00-17:00, intrarea fiind gratuită. (ZCH NEWS)

Articolul precedentShhaideh şi Gâdea vin marţi la Piatra Neamţ!
Articolul următorAcuze de fals și uz de fals în ALDE Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.