cuplu arestatAlexandra Iştambir (24 de ani) şi Iulian Cristian Tătaru (28 de ani), un cuplu nu atât de celebru precum Bonnie şi Clyde, dar cu aceleaşi preocupări (furturi şi tâlhării), au fost arestaţi în Italia, după ce autorităţile i-au prins, în baza unor mandate europene.

În ziua de 16 iulie, o escortă din cadrul IPJ Neamţ i-a preluat şi i-a adus acasă, unde vor fi încarceraţi. Fapta pentru care au fost trimişi în judecată cei doi concubini a fost comisă în seara de 14 decembrie 2013, când au intrat în casa unei femei din Piatra-Neamţ, au bătut-o şi i-au luat televizorul şi un telefon mobil. Femeia, care n-a mai fost de găsit după comiterea tâlhăriei, a fost prinsă abia în luna martie a anului 2015, într-o pensiune din Dumbrava Roşie.

Şi a urmat o întreagă telenovelă. Pe 19 martie, Judecătoria Piatra-Neamţ a dispus arestarea celor doi, pentru 30 de zile, sub acuzaţia de tâlhărie calificată. Asta în condiţiile în care, pentru ambii, se dispusese deja trimiterea în judecată. Pe 1 aprilie 2015, aceeaşi judecătorie a revocat măsura arestării Alexandrei Iştambir şi a plasat-o sub control judiciar, cu interdicţia de a părăsi ţara şi de a lua legătura în vreun fel cu Iulian Cristian Tătaru. Dar, femeia n-a putut sta departe de tatăl celor doi copii ai ei şi a fugit în Italia, unde Tătaru o aştepta. Probabil nu se aşteptau să fie prinşi după doar câteva luni şi să-şi reteze toate şansele de a mai fi trataţi cu clemenţă. Mai ales că mai au un dosar la judecată, pentru furt, şi între timp cei doi copii mici au fost încredinţaţi bunicii materne. (C. MIRCEA)

Articolul precedentDacă aţi văzut-o, sunaţi la 112!
Articolul următorConferință de presă Apa Serv: Vrei, nu vrei, bea Grigore agheasmă! Scumpă.
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.