0:00

Bolid de lux furat din Germania găsit la Crăcăoani, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiștii Serviciului de Investigații Criminale din IPJ Neamț au organizat ieri, 4 octombrie, o acţiune pentru combaterea furturilor şi traficului cu autovehicule și pentru depistarea infractorilor urmăriţi.

Cu ocazia controalelor pe această linie l-au descoperit pe un bărbat de 35 de ani, din Crăcăoani, care era urmărit la nivel internațional.

„Pe numele acesteia, era emis de autoritățile judiciare din Germania un mandat european de arestare, pentru săvârșirea pe teritoriul Germaniei în perioada martie – mai a.c., a infracțiunilor de vătămare corporală, agresiune sexuală, amenințare și furt al unui autoturism de lux.

În urma investigațiilor desfășurate, polițiștii au identificat și ridicat, în vederea confiscării, în curtea unui imobil din localitatea Crăcăoani, autoturismul în cauză, în valoare de aproximativ 136.000 de euro, înmatriculat în Germania”, a precizat subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Procurorul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reținere şi Arestare Preventivă din Suceava.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Curții de Apel Bacău pentru confirmarea mandatului european de arestare. Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț.

Angela Croitoru

Foto: IPJ Neamț

Articolul precedentDeputații au dezghețat ordonanța care îngheța angajările în sectorul bugetar
Articolul următorTrafic blocat pe un sens de mers pe DN 15, lângă Bicaz, după o coliziune
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.