Biletul zilei este foarte cunoscut în lumea pariurilor. Dacă ai pariat vreodată, sigur ai auzit de acest concept. Biletul zilei constă în acel bilet pe care să îl pui în fiecare zi și care să îți aducă profit constant.

Există foarte multe persoane și pagini pe internet care oferă așa zise ponturi pentru biletul zilei. Unii îți oferă ponturi pe care ei le numesc sigure în schimbul unei sume de bani. Nimic mai fals de atât. Nu există nicio persoană care să știe cu exactitate rezultatele corecte ale unui meci din viitor, deci nu te lăsa păcălit de aceste ponturi sigure.

Evenimente pe biletul zilei

Pentru a alcătui un bilet al zilei cu șanse cât mai mare de câștig este important să iei în considerare câțiva factori esențiali. În primul rând, trebuie să te gandești la cota pe care vrei să o ai și la numărul de evenimente. Există pariori care plasează 3 sau 4 evenimente pe biletul zilei și pariori care pun 15 meciuri pe un singur bilet.

Pentru a avea o șansă cât mai mare de câștig este bine să pui maxim 4 evenimente pe biletul zilei. De asemenea, când vorbim de cotă, încearcă să fie una realistă. În general, pariorii profesioniști merg pe cote de 2 pentru biletul zilei, acest lucru sporindu-le șansele de câștig.

Sportul pe care îl cunoști

Este foarte bine să pariezi pe sportul pe care îl cunoști, dar este și mai bine să cunoști mai multe sporturi. La Superbet de exemplu, pe lângă bonusul atractiv dupa procesul Superbet inregistrare, vei descoperi și foarte multe sporturi pe care să poți paria.

Mixul de sporturi este o metodă foarte des întâlnită în rândul pariorilor care pun biletul zilei. Aceasta metodă îți dă varianta de a merge pe evenimente mai sigure din aceeași zi, dar din sporturi diferite. Este foarte bine să analizezi cu ceva timp înainte ce evenimente vor avea loc în ziua respectivă în mai multe sporturi și să vezi care sunt mai sigure. În acest fel, poți alege un eveniment cu o echipă pe care o cunoști din fotbal, un jucător cu istoric cunoscut în tenis și un meci de baschet sau de handball.

Pariuri pe cote minim 2

Pentru a avea cât mai multe șanse de reușită pe biletul zilei, trebuie să pui de obicei pariuri cu cote de minim 2, dar nu foarte mari. Trebuie să cauți așa numitele value bets. Este de la sine înțeles că un pariu cu o cotă de 1.10 va fi mai sigur decât unul cu o cotă de 2, dar cea de 1.10 nu te va ajuta prea mult, deoarece ai nevoie de multe evenimente cu această cotă pentru a atinge o cotă de 2. De multe ori, vei vedea că unii operatori oferă cote neconforme cu realitatea, acest lucru din cauza mai multor factori cum ar fi tendințele de pariere. În acest caz, operatorii oferă cote mai mici decât ar trebui să fie în mod normal pe un eveniment sau mai mari. Value bets sunt cotele care se încadrează în a doua categorie și pe care ar trebui să le cauți.

În concluzie, este indicat să nu faci biletul zilei în grabă, ci să îl analizezi și să îl combini evenimente din sporturi pe care le cunoști și le analizezi în prealabil.

Articolul precedentIncendiul ATI Piatra-Neamț: 6 manageri, medicul șef de secție, două asistente și Spitalul Județean Neamț vizați de ancheta Parchetului General
Articolul următorO familie din Răucești a rămas fără casă în prag de iarnă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.