accident-bicicleta-03Un bărbat, de 45 de ani, din Costișa, a fost accidentat grav, în ziua de 12 octombrie, de o autoutilitară, care circula în direcția Bacău- Piatra Neamț.

Șoferul, un sucevean de 35 de ani, a încercat să depășească biciclistul, dar n-a păstrat o distanță suficientă și l-a acroșat.

„În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a biciclistului, un bărbat de 45 de ani, din Costișa, care a fost transportat de conducătorul auto la Spitalul orăşenesc Buhuşi”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. „Conducătorul auto s-a prezentat, imediat, la Poliţia oraşului Buhuşi pentru a anunţa evenimentul, după care a fost condus la faţa locului de echipa de cercetare din cadrul Serviciului Rutier Neamţ. Atât conducătorul auto, cât şi victima au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”.

Polițiștii au întocmit un dosar penal în cauză, pentru vătămare corporală din culpă, și continuă cercetările pentru a stabili exact împrejurările producerii accidentului.

Șoferilor li se recomandă să-și sporească atenția în trafic, mai ales în condiții meteo nefavorabile, să adapteze viteza, în permanență, la starea carosabilului, să păstreze distanţa de siguranţă în mers şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic. (C.M.)

Articolul precedentPortocaliu onorat! Probleme în Iaşi, Neamţ şi Vaslui! Distracţie în Botoşani, Suceava sau Bacău!
Articolul următorPercheziție la locuința unui tânăr din Tămășeni
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.