Biciclist de 77 de ani, rănit grav în Grumăzești, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bătrân de 77 de ani, din comuna Grumăzești, a fost rănit grav într-un accident, joi, 13 august, în timp ce mergea cu bicicleta. Din primele cercetări ale poliției la fața locului, bătrânul se pare că nu s-a asigurat când a vrut să schimbe direcția de mers, iar o autoutilitară l-a lovit din plin.

„Postul de poliție Grumăzești a fost sesizat ieri, 13 august, despre faptul că pe raza comunei a avut loc un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unui biciclist. Se pare că, în timp ce un bărbat de 30 ani, din județul Harghita, conducea o autoutilitară pe DJ 155I, la intersecția cu DJ 155 J a efectuat manevra de depășire a unui biciclist de 76 ani din comuna Grumăzești. Biciclistul, neașteptându-se să fie depășit, a schimbat direcția de mers către stânga, fără să se asigure și a intrat în coliziune cu autoutilitara. Urmare a producerii accidentului, biciclistul a fost rănit grav. În cauză, se efectuează cercetări față de conducătorul auto pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, se precizează în comunicatul de presă al al Poliției Neamț.

Bătrânul de 77 de ani a fost transportat în stare comatoasă, cu o ambulanță, la CPU a Spitalului Orășenesc Târgu Neamț, iar de aici a fost transferat la Unitatea de Primiri Urgențe Piatra Neamț. Bărbatul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial acut deschis și fractură bimaleolară stângă, și a fost internat la secția Ortopedie a spitalului.

Tot joi, 13 august, potrivit Poliției Piatra Neamț, a mai avut loc un accident, în comuna Săvinești, în care au fost rănite două persoane.

„Din primele cercetări, se pare că în timp ce un bărbat de 23 ani, din Roznov, conducea o autoutilitară pe DJ 156A, nu a păstrat o distanță suficientă față de o autospecializată basculabilă care se afla oprită pe acostamentul drumului și a intrat în coliziune cu aceasta. Urmare a producerii accidentului, un pasager din autoutilitară precum și șoferul autospecializatei basculabile au fost răniți ușor. În cauză se efectuează cercetări față de conducătorul auto în vârstă de 23 ani pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, se menţionează în comunicatul citat anterior. (Oana IOSUB-TOMA)

Articolul precedentPrinşi cu 26.000 de ţigări!
Articolul următorÎn atenția părinților și elevilor! PSD Neamț pregătește, în octombrie, revoluția roșie în învățământul din județul nostru
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.