Un bărbat de 43 de ani, din Piatra-Neamț a trecut prin momente neplăcute, în ziua de 15 mai, când s-a dus să se plimbe cu bicicleta pe dealul Cozla. El a sunat la 112 și a spus că a fost atacat de un tânăr înarmat cu un briceag.

Echipajele de poliţie s-au deplasat la fața locului, identificând două persoane, respectiv un bărbat în vârstă de 43 de ani din Piatra Neamț și un tânăr în vârstă de 22 de ani, din localitatea Bodești”, a precizat subinspectorul Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în timp ce bărbatul de 43 de ani se deplasa cu bicicleta pe traseul spre dealul Cozla a fost ameninţat cu exercitarea unor acte de violenţa de natură să  îi producă o stare de temere, de către tânărul de 22 de ani .Pe parcursul altercației, tânărul de 22 de ani ar fi utilizat un briceag cu care ar fi secţionat o anvelopă a bicicletei”.

Ambii bărbați au fost conduși la sediul poliției, iar tânărului de 22 de ani i s-a întocmit dosar penal pentru amenințare şi distrugere.

C.M.

Articolul precedentAmenințat cu arma pe stradă
Articolul următorLocuri de muncă în instituţii bugetare din Regiunea Nord-Est