reclama autocenter

A V-a ediţie a Bicaz Kayak Fest, “eveniment ce îi reuneşte pe toţi iubitorii de ambarcaţiuni uşoare din România”, va avea loc sâmbătă şi duminică, 15-16 iunie, în Portul turistic Bicaz, pe malul Lacului Izvorul Muntelui.

Sâmbătă, 15 iunie, amatorii sporturilor nautice pot participa la un maraton de 40 de kilometri sau la un semimaraton de 20 kilometri. Seara este dedicată concertului susţinut de trupa Green Ties Band, aflată în turneul de promovare a Water Music Festival
Ceahlău, ediţia a II-a, manifestare ce va avea loc între 12 şi 18 august, la debarcaderul din comuna Ceahlău. Duminică, 16 iunie, sunt programate alte două concursuri: sprint cu plecare de la Barajul Bicaz până în dreptul Portului turistic Bicaz şi eskimo-rolling-tehnica de a roti caiacul răsturnat.

“Bicaz Kayak Fest este organizat de Asociaţia Holismed şi Clubul Outdooris în parteneriat cu Primăria Bicaz şi urmăreşte promovarea sănătăţii prin mişcare, încurajarea şi dezvoltarea comunităţii caiaciste din România prin adunarea într-o competiţie sportivă deschisă a iubitorilor amatori şi profesionisti de caiac, canoe şi alte ambarcaţiuni fără motor din ţară şi străinătate”, precizează organizatorii. Mai multe informaţii AICI şi AICI. Despre ediţiile precedente se poate lectura AICI. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentO femeie a rămas doar cu hainele de pe ea, după ce i-a ars casa
Articolul următorDoamna de la Salonul Auto
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.