Banca Comercială Română (BCR) aduce „Școala de bani pe roți” şi la Piatra Neamţ. După cum informează organizatorii „programul oferă oportunitatea copiilor de a învăța, pe parcursul unor ateliere interactive, ce sunt banii, cum circulă ei prin lume, dar și cum să economisească”. Atelierele au loc loc în camionul FLiP, special amenajat ca un loc de joacă. Timp de 90 de minute, grupuri de câte 15 elevi pornesc, prin jocuri, cu sprijinul unor traineri specializați, într-o călătorie care are drept scop să explice pe înțelesul celor mici noțiuni financiare de bază.

BCR a adus „Școala de bani pe roți” la Piatra Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Cred că două dintre elementele forte ale acestui proiect sunt forma în care le prezentăm celor mici informații utile, dar și faptul că punem accent pe ideea că opinia fiecărui copil, indiferent de orașul din care este sau de școala de la care vine, este extrem de importantă. A venit rândul să deschidem ușile lui FLiP și în Piatra Neamț unde îi așteptăm pe elevi să descopere împreună cu trainerii noștri ce este această lume complexă a banilor”, a declarat Andreea Nicoleta Deliu, coordonator „Școala de bani pe roţi”.

Până acum, FLiP a parcurs aproape 1.000 de kilometri și a ajuns în București, Constanța, Tulcea, Galați, Focșani, Bacău și Vaslui. Aproximativ 6.000 de elevi din orașele în care a ajuns camionul au participat la atelierele gratuite de educație financiară.

BCR a adus „Școala de bani pe roți” la Piatra Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCamionul FLiP va staționa la Piatra Neamț, în zona Casei de Cultură, în perioada 28 noiembrie – 14 decembrie. Atelierele se desfășoară zilnic, între orele 10:00-20:00, iar înscrierile sunt gratuite. Pentru acestea, cei interesați pot accesa pagina dedicată programului AICI sau pot suna la numărul de telefon 0725/772255.

BCR a adus „Școala de bani pe roți” la Piatra Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Școala de bani pe Roți” este un proiect realizat în parteneriat cu BCR Leasing și Fundația Vodafone România, fiind o componentă a programului național de educație financiară al BCR – Școala de bani, care se adresează copiilor, adolescenților și adulților. În ultimul an, peste 700 de angajați ai BCR au devenit, în mod voluntar, profesori de educație financiară și au oferit, până acum, unui număr de 10.000 de români, workshopuri de educație financiară. (ZCH NEWS; FOTO: BCR)

Articolul precedentȘtire Actualizată: Profesoara pentru care s-a sinucis un elev – condamnată cu suspendare
Articolul următorFOTO Marea deschidere la Piața Centrală din Piatra Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.