Bătrână uitată de copii, ajutată de polițiștii locali, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO bătrânică, în vârstă de 78 de ani, a intrat în atenția polițiștilor locali, după ce aceștia au tot văzut-o adăpostindu-se în apropierea unui magazine de pe bulevardul Decebal, din Piatra-Neamț, și au crezut că nu are locuință. Conducerea Poliției locale a luat legătura cu Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Piatra-Neamț, urmând să găsească o soluție pentru a ajuta femeia.

M.C., în vârsta de 78 de ani, din Piatra-Neamț, suferă de multiple afecțiuni pe care nu și le poate trata din cauza veniturilor la limita subzistentei, de care beneficiază, de multe ori fiind nevoită să vândă zarzavat, pentru a putea supraviețui”, a declarat Irina Ștefănescu, purtătorul de cuvânt al Poliției locale Piatra-Neamț. ”Bătrânica a mărturisit că, deși are doi copii și are unde locui, a fost complet uitată, fiind depășită de greutățile vieții. Asistenții sociali au demarat o anchetă și urmează ca, împreună cu lucrătorii Poliției Locale Piatra-Neamț, să se deplaseze la domiciliul femeii, pentru a stabili modalitățile în care aceasta poate fi ajutată să ajungă la medic sau să primească un venit în urma stabilirii gradului de handicap de care suferă”.

C.M.

Articolul precedentModernizarea României, realizabilă cu fonduri europene! România a atras în 9 luni 3,2 miliarde de euro
Articolul următorÎmbrăcat într-o pânză de sac și desculț, un bărbat a mers 30 km pe jos