reclama autocenter

O bătrână de 83 de ani, din Gâdinți, care trăiește din mila oamenilor, a fost victima unei tâlhării comise de o tânără de 28 de ani, din Iași. Fapta s-a întâmplat în ziua de 4 noiembrie, când  tânăra din Iași, care o cunoscuse întîmplător pe bătrâna, i-a spuis că-i poate găsi adăpost la locuinaț unui bărbat din Roman, unde a și condus-o.

În timp ce se aflau în incinta imobilului, tânăra ar fi imobilizat-o pe femeie și i-ar fi sustras 500 de lei dintr-un buzunar.  În momentul în care victima ar fi încercat să apeleze numărul de urgență 112, aceasta i-ar fi luat telefonul din mână și i l-ar fi distrus, ulterior părăsind locul faptei. Persoana vătămată nu a putut oferi mai multe detalii privind identitatea tinerei, însă în urma activităților investigative desfășurate, persoana bănuită a fost identificată de polițiști”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Autoarea faptei a fost reținută ieri, pentru 24 de ore, iar astăzi, 27 noimenbrie, urmează să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

C.M.

Articolul precedentLiviu Harbuz: „Adevărul despre votul referitor la transferul echipamentelor de la Spitalul Modular de la Lețcani către Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț”
Articolul următorSăptămâna aceasta 9 pacienți cu Covid au murit în Spitalul Județean Neamț