reclama autocenter

O tânără, în vârstă de 18 ani, din Vânători, Neamț, a fost reținută de polițiști, iar astăzi, 26 februarie, prezentată procurorului de caz, cu propunerea luării unei măsuri preventive. Ea este acuzată că a agresat și jefuit un bătrân, în ziua de 25 februarie.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați de către un bărbat de 70 de ani, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de tâlhărie”, a precizat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Imediat au fost demarate activitățile de cercetare și documentare, iar operativitatea cu care au fost desfășurate de polițiștii de investigații criminale a condus la identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei. Investigațiile au relevat faptul că, în timp ce bărbatul în cauză se afla în scara unui bloc din Târgu-Neamț, ar fi fost acostat de o tânără în vârstă de 18 ani și un minor de 14 ani, ambii din Vânători-Neamț, care l-ar fi deposedat prin acte de violență de 47 de lei”.

După primele cercetări, polițiștii au decis să rețină tânăra și este de așteptat ca procurorul care instrumentează dosarul să propună arestarea ei preventivă, având în vedere gradul de pericol social pe care-l reprezintă. Dar asta rămâne de văzut.

C.M.

Articolul precedentTânăr salvat din fântână
Articolul următorVIDEO: Femeie coborâtă cu targa din masivul Ceahlău, după ce a căzut cu capul de pietre

1 COMENTARIU

  1. Hmm, urmărim cu atenție și îngrijorare . Uneori justiția este atât de surprinzătoare .
    Și political corectă de numa numa .

Comments are closed.