batrani

* este a treia persoană dispărută din zona Roman în ultima săptămână

Poliţiştii din zona Roman fac investigaţii pentru a stabili unde este Constantin Maga, un bătrân de 90 de ani, din comuna Gâdinţi, care a dispărut de acasă în ziua de 27 septembrie şi de atunci nimeni nu mai ştie nimic despre el. Familia a anunţat poliţia abia în ziua de 29 septembrie, după căutări pe cont propriu, care n-au avut niciun fel de rezultat.

Poliţiştii au făcut investigaţii atât în Gâdinţi, cât şi în Roman, având în vedere că bătrânul a mai fost plecat de acasă şi găsit la oraş. De data asta, însă, nu i-au dat de urmă şi cer sprijinul populaţiei pentru a stabili unde este. În ziua în care a dispărut, Constantin Maga era îmbrăcat cu pantaloni din stofă negri, pulover şi pălărie gri şi era încălţat cu adidaşi de culoare negru cu alb. Bătrânul nu are semne particulare, este înalt de 1,60 metri, cântăreşte cam 70 kg, are ochii căprui, faţa ovală, părul alb şi barba albă.

Oricine are informaţii despre locul în care s-ar putea afla bătrânul este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112.

În ziua de 24 septembrie, alte două persoane au fost date dispărute din Roman şi, deşi poliţiştii le-au căutat în fiecare zi de când au primit reclamaţiile, nu i-au găsit până acum. Liliana Vrabie (57 de ani) a plecat să-şi ia medicamentele de pe reţetă şi nu s-a mai întors acasă. Femeia are înălţimea de 1,78 m, cam 90 kg, constituție robustă, părul brunet, drept, tuns scurt;  faţa rotundă cu fruntea înaltă şi ochii căprui. În ziua dispariţiei era îmbrăcat în negru şi purta vestă din lână, pulover şi pantaloni din stofă.

Vasile Petrache (73 de ani) a plecat de acasă din dimineaţa de 23 septembrie. Era îmbrăcat cu pantaloni din stofă maro, bluză tip salopetă de culoare bleumarin sub care avea o cămaşă albă, pe cap avea o şapcă din tercot negru, şi era încălțat cu pantofi negri.

Bătrânul are 1,70 m înălţime, constituţie robustă, păr alb-grizonat, tuns scurt, faţă dreptunghiulară, frunte înaltă, ochii căprui, urechile mari şi buzele subţiri. Pe antebraţul stâng are tatuat un tanc albastru. Atât el, cât şi Liliana Vrabie au probleme de sănătate care le afectează memoria. Cine află ceva despre ei este rugat să anunţe poliţia sau să sune la 112. (C. MIRCEA)

Articolul precedentPe urmele Sf. Martiri Brâncoveni la Constantinopol
Articolul următorAbsolvenți de gimnaziu, dați în “urmărire”