0:00

Bătrân de 79 de ani reținut de polițiști pentru că și-a amenințat nevasta cu moartea, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO femeie de 81 de ani, din Dumbrava Roșie, a sesizat polițiștii, în ziua de 1 august, că soțul ei, care are 79 de ani, face scandal acasă. Bărbatul respectiv era obligat, printr-un ordin de protecție, emis pe 26 iunie de Judecătoria Piatra-Neamț, să locuiască în altă parte și să păstreze o distanță de minim 100 de metri față de soția sa. Sâmbătă s-a îmbătat, însă, s-a înarmat cu o bâtă, s-a dus acasă și și-a amenințat nevasta cu moartea.

În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de ameninţare și nerespectarea ordinului de protecție”, a declarat agentul Dimitrie Mocanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. Polițiștii atrag atenția cu privire la respectarea normelor de conviețuire socială și a legislației in vigoare, inclusiv în cadrul familiei”.

C.M.

 

Articolul precedentBARAJ LIGA A III-A Bradu Borca a făcut instrucţie cu Unirea Mirceşti; Dante Botoşani a învins Sporting Juniorul Vaslui
Articolul următorSpărgător de mașini și de case de vacanță prins la Bicaz Chei