pietricica turism
Nicoleta și Dumitru Bălăjel

Un scenariu, care circulă de ceva vreme, bine răspândit pe canalele neoficiale politico-administrative, anunță o bătălie electorală cel puțin interesantă pentru vara viitoare, la Răucești, Neamț. Spun unii, probabil bine informați, că Nicoleta Bălăjel cochetează cu ideea de a candida la funcția de primar, la localele de anul viitor. N-ar fi nimic neobișnuit, devreme ce îndeplinește condițiile constituționale și are dreptul de a fi aleasă, ca orice alt cetățean român. Situația doamnei este, însă, mai deosebită, fiindcă este soția actualului primar al comunei, Dumitru Bălăjel. Care are de gând să candideze pentru un nou mandat și, cel puțin până acum, n-are niciun motiv să n-o facă.

Nicoleta Bălăjel n-a spus răspicat că va candida, după cum n-a zis nici că nu. E clar, însă, că se gândește: ”Deocamdată, nu comentez nimic pe acest subiect. În scurt timp, voi lua o decizie în acest sens şi vă voi comunica oficial, dacă voi candida sau nu la funcţia de primar anul viitor”.

Funcția de primar al comunei Răucești are de pe acum mulți doritori, începând, desigur, cu primarul în exercițiu – Dumitru Bălăjel, ales al PNL, partid care tocmai ce-și face temele să intre la guvernare -, continuând cu viceprimarul Ion Manolache (PSD), Marinela Apostol (USR), Domnica Vrînceanu (Pro România) și chiar Lazăr Tărăboanţă, fost viceprimar în timpul mandatelor lui Ilie Apostoae și de curând dat afară din PMP. (C.T.S.)

1 COMENTARIU

  1. Mandatul urmator cu siguranta va fi incredintat actualului primar Dumitru Balajel pentru competenta, umanitarie si indeplinirea sarcinilor comunei

Comments are closed.