0:00

Barna şi Tăbăcariu părăsesc FC Ceahlăul, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiBarna şi Tăbăcariu părăsesc FC Ceahlăul, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPortarul Alexandru Barna şi mijlocaşul Sorin Tăbăcariu s-au despărţit de Ceahlăul Piatra Neamţ.

Apropierea iminentă a falimentului echipei de fotbal pietrene a convins şi jucătorii care mai rămăseseră sub Pietricica să-şi caute alte angajamente.

Portarul Barna este în probe la FC Botoşani, care în sezonul viitor va reprezenta România în preliminariile Europa League, în timp ce mijlocaşul Sorin Tăbăcariu a semnat deja cu prim-divizionara FC Voluntari, antrenată de Florin Marin, fostul antrenor al echipei pietrene.

Se pare că fostul primar Gheorghe Ştefan, ce face parte din staff-ul de consilieri al preşedintelui echipei ilfovene, a avut un cuvânt greu de spus în transferul lui Tăbăcariu, în timp ce Barna ar putea profita de faptul că portarul Răzvan Pleşca a părăsit gruparea FC Botoşani, însă, în cazul lui, antrenorul Leo Grozavu trebuie să-şi dea acceptul pentru transfer.

Ambii jucători au plecat de la Ceahlăul liberi de contract. (M. STOIAN)

Articolul precedentPersoanele care apelează la darea în plată nu vor plăti impozit pentru transferul de proprietate
Articolul următorSpitalul Județean Neamț – încă un pas spre dezastru
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.