Un bărbat a rămas neidentificat la o săptămână de când a fost găsit spânzurat în pădure la Cut (Dumbrava Roșie). Astăzi, 14 septembrie, Poliția Neamț publică fotografia și face apel la oricine are informații sau cunoaște detalii care pot ajuta la a stabili cine este bărbatul care a fost găsit mort pe 6 septembrie. În fotografia data publicității se poate observa că acesta era îmbrăcat cu un trening de firmă, iar anchetatorii estimează că vârsta necunoscutului ar fi în jur de 40-50 de ani. Asupra sa nu au fost găsite acte, documente sau telefon. Nici nu a fost dată dispărută vreo persoană în preajma acelei date.

Ca semnalmente, bărbatul ar avea o înălțime de 1,70-1,74 metri, o greutate de vreo 75 de kg și era îmbrăcat cu un trening negru, cu dungi laterale galbene, tricou gri și încălțat cu o pereche de adidași negri.

Corpul neînsuflețit a fost găsit de un localnic, bărbatul atârna în ștreang, într-un copac, la circa 4 km de un drum forestier din zona Poiana Suculeț. Localnicul a fost cel care a sunat la 112. Polițiștii care au făcut cercetările la fața locului au stabilit că la examinarea sumară a cadavrului nu erau urme vizibile de violență, dar necropsia va stabili cauza exacta a morții.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la identificarea persoanei în cauză este rugată să sune la 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție, potrivit IPJ Neamț.

Andreea Bogza

 

Articolul precedentFoto. Incendiu la Biserica Penticostală din Breaza de Sus
Articolul următorȘtire actualizată. Accident cu şase victime la Dumbrava Roşie