Bărbatul găsit înecat în Cuejdi era din Balcani, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDupă aproape o lună de când a fost găsit mort în albia Cuejdiului, în centrul municipiului Piatra-Neamț, bărbatul rămas necunoscut a fost în cele din urmă identificat de polițiștii nemțeni. Este vorba de un bărbat, de 56 de ani, din Balcani, județul Bacău. El plecase pe 3 august de acasă și nu fusese dat dispărut de familie, care nu s-a interesat de soarta lui nici după ce Poliția Neamț i-a publicat fotografia și a cerut ajutor oricui avea informații despre el. „La data de 26 august a.c., în baza activităților investigate desfășurate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale în colaborare cu polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, a fost identificat corpul persoanei găsite decedate la data de 4 august 2020, în albia râului Cuejdi din municipiul Piatra Neamț, ca fiind un bărbat de 56 de ani, din localitatea Balcani, județul Bacău. Acesta a plecat în mod voluntar de la domiciliu la data de 3 august 2020, fără ca familia să reclame dispariția acestuia”, potrivit IPJ Neamț.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

C.I.

Articolul precedentVeste bună și pentru nemțeni: De la 1 septembrie au și alte posibilități de petrecere a timpului liber
Articolul următorÎncă 26 de nemțeni au teste pozitive, din 298 cazuri noi în regiunea Nord-Est