0:00

Bărbatul acuzat că și-a ucis soția pentru că nu câștiga suficient din video-chat s-a predat autorităților, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat în vârstă de 30 de ani, din Iași, acuzat că și-a omorât soția pentru că aceasta nu câștiga suficient din activitatea de videochat s-a predat autorităților italiene și urmează să fie adus în România pentru judecată.

Tribunalul Iași a emis un mandat de arestare preventivă pe numele tânărului, el fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor asupra unui membru de familie.

Un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi oferă mai multe informații despre agresiunile la care a fost supusă femeia: „În fapt, s-a reţinut că, în perioada 2016-2022 numitul A.R.C. a exercitat în mod repetat acte de violenţă fizică asupra soţiei sale (motivat de faptul că aceasta nu mai câştiga venituri consistente din activităţi de videochat) lovind-o cu pumnii şi picioarele în mai multe zone ale corpului şi cu precădere în zona craniană determinând multiple traumatisme cranio-cerebrale ce au condus la alterarea constantă a stării de sănătate a acesteia după producerea iniţială a unui hematom subdural cronic cu resângerare frontal drept şi instalarea unor higrome emisferice bilaterale. Acestea au evoluat pe fondul celor mai recente acte de agresiune fizică complicate în evoluţie cu bronhopneumonie iar în final au condus la moartea victimei din data de 07.03.2022”.

Z.C.

Articolul precedentPiatra Neamț. Bărbat de 82 de ani lovit pe trecerea de pietoni
Articolul următorAccident mortal la Cristești: un băiat de 14 ani și-a pierdut viața, alți trei răniți în spital!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.