pietricica turism

Un tânăr, de 28 de ani, din comuna Petricani, a fost bătut și jefuit, în dimineața de 22 octombrie, la o discotecă din comuna Vînători-Neamţ. Imediat după ce-a scăpat de agresori, el a sunat la 112.

“Polițiștii au identificat și depistat agresorii victimei, respectiv patru bărbați cu vârste de 16, 17, 21 și 22 ani, toți din comuna Vînători”, a precizat comisarul Constantin Irina, din cadrul Biroului de presă al Poliției Neamț. “Totodată polițiștii au stabilit că agresorul în vârstă de 22 ani a sustras victimei un telefon mobil și alte bunuri personale. Acesta a fost reținut pentru 24 ore pe baza de ordonanță de reținere, urmând ca astăzi să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tîrgu Neamț cu propunere de arestare preventivă”.

În seara de 22 octombrie, un bărbat de 54 de ani din Piatra-Neamț a sunat la 112 și a reclamat că a fost atacat pe stradă, iar un necunoscut l-a lovit și i-a furat telefonul mobil și o sacoșă cu cumpărături. Suspectul, un individ în vârstă de 38 de ani, a fost reperat repede, iar bucurile recuperate. Tâlharul a fost reținut, iar astăzi va fi dus în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă. (C.M.)