Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iași, au efectuat o percheziţie domiciliară, în orașul Târgu Frumos, sâmbătă, 23 octombrie, într-un dosar penal de trafic de droguri de risc.

„În urma percheziţiei, au fost ridicate 1,05 kilograme de plante de canabis în stare naturală, 69,2 grame de canabis, 49 de doze de canabis, în cantitate totală de 49 de grame, droguri ce ar fi fost destinate comercializării în orașul Târgu Frumos.

De asemenea, au fost ridicate un telefon mobil, o cartelă SIM, un laptop, un hard disk, un cântar electric, seminţe de canabis şi înscrisuri.

Un bărbat a fost condus la audieri, iar, în baza probatoriului administrat în cauză, procurorii  D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc”, precizează comunicatul DIICOT.

Ieri, 24 octombrie, bărbatul reţinut a fost prezentat Tribunalului Iași, cu propunere de arest preventiv.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română, iar la acţiune au participat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi.

Angela Croitoru

Articolul precedentFoto. Casă distrusă de flăcări la Cârlibaba
Articolul următorFestivitate militară restrânsă la Garnizoana Piatra-Neamț de Ziua Armatei Române
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.