0:00

Bărbat şi femeie, cercetaţi pentru exploatarea sexuală a unor tinere, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPoliţiştii din Bacău, coordonaţi de procurori DIICOT, au percheziționat, miercuri, 21 septembrie, locuința a două persoane, bănuite că ar fi exploatat sexual mai multe tinere.

“Din cercetări a rezultat că, în perioada 2015-2016, un bărbat, de 27 de ani și o femeie, de 24 de ani, ar fi racolat și exploatat sexual, prin restricționarea libertății de mișcare și  constrângere fizică și psihică, mai multe tinere, cu vârste cuprinse între 19 și 21 ani. Cei în cauză ar fi oferit servicii sexuale prin intermediul unor site-uri de publicitate și ar fi închiriat apartamente în diferite localități din țară, unde ar fi fost constrâns victimele să se prostitueze”, potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei (IPJ) Bacău, citat de IGPR.

Cei doi bănuiți au fost reținuți pentru 24 de ore, iar pe 22 septembrie magistrațiii Tribunalului Bacău au dispus măsura arestării preventive. La acțiune au participat și poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Suceava și jandarmi din Bacău. Întreaga activitate infracţională a celor doi aşa cum a fost documentată de procurorii DIICOT, AICI. (ZCH NEWS)

Articolul precedentSpiritele rele alungate din sediul PMP Târgu Neamţ
Articolul următorSofia Vicoveanca, la 75 de ani: „Îţi mulţumesc, Stăpâne, că sunt aici, cu-ai mei!”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.