0:00

Bărbat jefuit în plină stradă, tâlharii au fost arestați, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 39 de ani, din Trifești, a fost victima unei tâlhării, comise în plină stradă, în municipiul Roman. Pur și simplu a fost acostat și lovit de doi necunoscuți, care i-au luat telefonul mobil și banii pe care-i avea asupra lui (150 de lei).

În baza investigaţiilor desfășurate, la data de 23 decembrie 2020, poliţiştii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei, pe care le-au condus la sediul poliţiei, în vederea continuării cercetărilor”, a precizat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Agresorii sunt un tânăr de 19 ani și un bărbat de 32 de ani, ambii din Roman. Ei au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, sub acuzația de tâlhărie calificată și prezentați instanței, care a decis: ”Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor: Chirilă Daniel Petru, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, prev. de art. 233 C.pen. rap. la art. 234 alin. 1 lit. d) C.pen., cu aplicarea art. 41 alin. 1 şi art. 43 alin. 5 C.pen. şi Dima Andrei Vlăduţ, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, prev. de art. 233 C.pen. rap. la art. 234 alin. 1 lit. d) C.pen., pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 24.12.2020 şi până la data de 22.01.2021 inclusiv”.

C.M.

Articolul precedentCe categorii de cetățeni beneficiază de gratuitate la transportul în comun în Piatra Neamț
Articolul următor7 nou-născuți de Crăciun, în județul Neamț